Translate

dinsdag 20 september 2011

Son Pont - een landgoed

Met pijn in ons hart (en voet) verlaten we ons paradijsje 'Son Fam Nou'. We hebben het echt super gehad de afgelopen week, maar aan alles komt een eind en helaas ook aan ons verblijf hier. We nemen hartelijk afscheid van Guillermo en zijn vader. Guillermo vertelt ons dat het in januari en maart ook super is in Mallorca, mooi wandelweer en fraaie amandelbloesem. Hij biedt aan als we nog een keer komen met ons mee te gaan wandelen in de bergen (onze private gids). Klinkt goed allemaal, wie weet....
we vertrekken en maken een toer door de bergen, waar we nog flink wat regen hebben.

een stuwmeer onderweg in de bergen

wachten op de 'taxi' na de lunch in Soller 

We worden hartelijk welkom geheten op landgoed Son Pont, onze volgende locatie, door Ron en Jacqueline, onze NL hosts. Een enorm landgoed, dat niet meer in gebruik is als olijfboerderij maar waar 8 kamers/suites worden verhuurd. Fraaie tuinen, mooie kamer. Foto's (zie ook de link van de door Ron gemaakte website):

voor onze kamer

what a view 


landerijen


bergdorpje Galilea, hoogst gelegen dorpje van Mallorca

We hebben beetje bij zwembad gehangen maandag. Zondag hebben we heerlijk gegeten bij 'The Rose' in Puigpunyent; een fraai restaurant dat wordt gerund door een NL stel (jaahaa we zijn op de NL toer ^^).
Gisterenavond naar Galilea (fraai dorpje) gereden, hoog in de bergen, om daar te gaan eten, maar helaas het restaurant was gesloten (einde seizoen). 

Mijn voet gaat iets beter. Ik kan beter strompelen nu met 'kous' aan en teva's. 's Ochtends nog stram, maar in de loop van de dag gaat beter. De blauwheid en zwelling neemt ook af gelukkig.

Keep you all posted!
Dikke kus
Carina


Geen opmerkingen: