Translate

zondag 28 juni 2009

Picos revisited

zondag, 28 juni 2009


Vandaag hebben we gewandeld, jawel een echte wandeling in de Picos. Dit keer zijn we vanuit de Noord kant de Picos binnengekomen. We zijn gestart daar waar de weg eindigde, in Lago de la Ercina en we hebben een wandeling gemaakt naar een refugio in de bergen op 3,5 uur afstand van de startplek, hoogteverschil circa 600 meter. We hebben twee derde van de wandeling gedaan want we moesten ook nog terug (ida y vuelta).







Heftig, zweten, afzien, zere benen en voeten (Peter niet, maar ikke wel), pffff maar achteraf voldoening. Heb het toch maar gedaan. Het was zwaar maar de moeite waard en de beloning: een biertje smaakte super. Onderweg veel koeien, kalfjes, vechtende geiten, schapen, soort lage brem en paarse distels. Veel blubber paden waar we omheen moesten laveren, rotspaden, kortom een interessante wandeling.



Terug in het hotel: we zijn van kamer veranderd we logeren nu in een "glass cubicle" helemaal leuk. Heb al uitgebreid in bad gezeten (met badtablet) heeeeerlijk. Morgen weten we nog niet wat we gaan doen. Hangt sterk af van het weer. Als het regent zoals vanmiddag hier dan blijven we niet maar gaan door richting Bilbao, want daar is het rond de 28 graden en droog. Beetje warm dus, maar regen is ook niks. Peter heeft al een leuke stek gevonden. Enfin, we zien wel. Onze laatste week vakantie is aangebroken... arghhhhh ik wil wel eeuwig op reis zijn.


Kus
Carina

Geen opmerkingen: