Translate

maandag 24 mei 2010

Back in Narita - 24 mei

Vandaag is de laatste volle dag in Japan en het regent pijpenstelen ;-(
Nadat we ons via internet hebben ingecheckt voor de KLM vlucht van morgen die om 13.30 uur vertrekt (het vliegtuig zit praktisch vol), genieten we van onze laatste Starbucks koffie en dan de metro in en daarna de trein. Na een uur zijn we na 3 jaar back in Narita in het Mercure hotel. 




We gaan naar het beroemde tempelcomplex van Narita, waar we 3 jaar geleden vluchtig zijn geweest. Toen was het februari, koud, de zon scheen en het was mega druk. Nu miezert het en het is heel rustig. De regen geeft het geheel een mysterieus effect. We hebben weer veel te veel foto's gemaakt. Maar ik ga er toch een aantal hier plaatsen ;-)








veel wensen voor het vinden van een geliefde








Er was zelfs een tempel voor huisdieren (wish houten plaatjes met hondjes erop).
Waanzinnig.





Ik kon het niet laten en heb nog een amulet gekocht voor Peter en mij. Dit keer eentje die ervoor zorgt dat het geld binnenstroomt. Tja wie wil dat niet ;-)




Bij het tempelcomplex hoort ook een park met vijvers bijzonder fraai


Ons laatste dinner moet natuurlijk Japans zijn en fancy. We vinden een zeer fraai en authentiek Japans restaurant waar ze geen Engelstalige kaart hebben. Het eten smaakt voortreffelijk en is een plaatje als het wordt opgediend.






Morgen terug naar huis. Het was een waanzinnige reis!

Dikke kus
Carina

Geen opmerkingen: